Workshops Muziek & Verbinding

Waarom luister je naar bepaalde muziek als je verliefd, verdrietig, vrolijk bent? Wat zegt de muziek waar je naar luistert over jezelf? En vooral: hoe luister je naar muziek? Gebruik je muziek tegenwoordig om de stilte te vermijden, of om de ruis uit de omgeving en in je hoofd weg te drukken? Of kun je muziek door je heen laten stromen en voelen hoe dat de verbinding in jezelf en  met jouw omgeving bevordert en bevestigt?

Inhoud:

Je kunt drie verschillende workshops – apart of in totaal – bijwonen:
1 verbinding met kracht, creativiteit en spelen
2 verbinding met en verwerking van emoties
3 verbinding met inspiratie en overgave
Je zult ervaren hoe muziek raakt op buik-, hart- en kruin-niveau. En daar blokkades kan oplossen. Hoe muziek je meer in verbinding kan brengen bijvoorbeeld je gevoel, je zelfvertrouwen, of jouw creativiteit kan stimuleren. Want muziek is pure energie, trilling en heeft de kracht om ons bewust te maken en ook te helen.

In drie avonden of middagen maak je kennis met bijzondere muziek. Je leert voelen welke muziek welk gebied in jezelf raakt. Muziek om beter gegrond te raken, het leven hier en nu te vieren. Muziek om het hart open te stellen, emoties toe te laten. En muziek die de capaciteit tot overgave en verwondering bevordert. Na iedere workshop krijg je een cd mee met toepasselijke muziekfragmenten.

Muziekstroom is Karen Boerdam

Geboren in 1957 in Rotterdam.
Mens: warm, gevoel voor humor, passie voor muziek, mensen en verbinding, doelgericht,  krachtig, enthousiasmerend, eerlijk.

Werk: in 2005 werd mij duidelijk dat ik na 20 jaar in hoge managementfuncties definitief het roer om wilde gooien en ben ik begonnen als zelfstandig coach en facilitator van groepsprocessen. Zodat ik me met hart en ziel kon richten op wat mij energie geeft: mensen in verbinding brengen met hun eigen kracht, talent en creativiteit.

Muziek is vanaf mijn jeugd mijn passie geweest, maar ik heb pas later in mijn leven ontdekt en erkend dat ik over een bijzondere muzikale intuïtie beschik: de intuïtie om de energie in muziek te herkennen en om vervolgens uit het enorme palet van muziekaanbod precies die muziek te vinden die bij een persoon, een situatie, of een vraag past.

Praktisch

De workshops worden afwisselend op 3 avonden of 3 middagen gegeven Locatie: HandsatWork Center, Laan van Meerdervoort 45, 2517 AD Den Haag.

Op verzoek stuur ik je graag meer informatie over de kosten en de eerstvolgende data.
Contactformulier »